Ryhmäliikunta

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Liikkeen ryhmäliikunta on tehokasta, hauskaa ja turvallista. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle liikkujalle omat suosikkinsa. Tule rohkeasti mukaan. Ammattitaitoiset ohjaajamme opastavat jokaiselle sopivat liikkeet.


Les Mills BodyPump®

Lihaskestävyystunti, jossa pumpataan rytmikkäästi kaikki lihasryhmät läpi. Välineinä säädettävät painotangot, käsipainot ja steppilauta. Elementit: Voima ja lihaskestävyys.

Les Mills BodyCombat®

Tehokas harjoittelumuoto, joka yhdistää liikkeitä useista itsepuolustuslajeista, kuten karate, taichi ja nyrkkeily. Mukaansatempaava musiikki ja energiset vetäjät takaavat tehokkaan tunnin! Elementit: aerobinen kestävyys, kehon koordinaatio. Hyvä niska-hartiaseudulle!

Les Mills Sh'bam®

Tunti koostuu kuumista liikkeistä, listahiteistä ja uudelleen miksatuista vanhoista suosikkibiiseistä. Tällä tunnilla voit yksinkertaisesti treenata itsesi kuntoon, ja antaa samalla sisäisen tähtesi loistaa! Elementit: tanssillisuus, liikkuvuus, koordinaatio. Hauskanpito!

Les Mills BodyBalance®

Tunnilla yhdistyvät jooga, Tai Chi ja Pilates. Tunnilla treenaat kehostasi joustavamman ja voimakkaamman. Tunti auttaa sinua myös keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat monipuolisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino. Elementit: Keho - ja mieli!

BIKE

Monipuolinen sisäpyöräilytunti, jossa vaihdellaan erilaisia ajovastuksia -ja asentoja.

BIKE 1 ja 2

1: Hieman tasaisempi "ajomaasto", halutessasi hyvä lämmittely/peruskunto-/palauttava treeni.

2: Hieman intervallityyppisempi ohjelma, ohjauksessa kannustetaan ylittämään mukavuusraja.

Elementit: aerobinen harjoitus, hapenottokyvyn ja kestävyyden kehittäminen.

Kahvakuula

Toiminnallista ja kokonaisvaltaista kokovartalon lihaskuntoharjoittelua kahvakuulilla. Elementit: lihaskestävyys ja voima. Kehon, erityisesti keskivartalon, hallinta.


HIIT 30

Lihaskuntoa sekä aerobista kuntoa kehittävä 30min tehotreeni, jossa yhdistetään voima + sykeharjoittelu. Tehokkaat liikeyhdistelmät maksimoivat energiankulutuksen, joka jatkuu vielä harjoituksen jälkeenkin. Tunti koostuu lämmittelystä sekä noin 15-20min kestävästä treeniosuudesta, missä yhdistetään voima - ja sykeliikkeitä. Elementit: kestävyys, voima ja nopeus.

Tehomuokkaus 45

Tehokas koko kropan lihaskuntotreeni, jossa tehdään tehokkaita ja yksinkertaisia lihaskuntoliikkeitä eripituisissa liikepattereissa. Tunnilla on mahdollista haastaa itsensä painojen kanssa! Elementit: lihaskestävyys ja voima.

Core 30 

Lihaskuntoharjoitus keskivartalolle. Tunnilla tehdään erilaisia toiminnallisia harjoitteita sekä erityisesti keskivartaloa vahvistavia perusliikkeitä. Elementit: voima, liikkuvuus ja tasapaino

Piloxing®

Piloxing® on yhdistelmä pilateksen pehmeyttä ja vahvuutta sekä nyrkkeilyn iskuja ja voimaa. Tunti on intervallitunti, joka vahvistaa ja parantaa kestävyyttä, nopeuttaa rasvan palamista, muokkaa ja kiinteyttää kehoa sekä vahvistaa peruslihaksistoa. Piloxing saa myös niska-hartiaseudun aineenvaihdunnan vilkastumaan ja jumit katoamaan. Tunnilla liikutaan yleisesti paljain jaloin (piloxing-sukat), mutta kengillä liikkuminen ei ole kiellettyä. Lisää tehoa ja voimaa saadaan piloxing-hanskoilla. Elementit: kestävyys, kiinteytys, koordinaatio ja tasapaino, kehonhallinta.

Kuntonyrkkeily

Tehokas, tekniikkapainotteinen kuntonyrkkeilytunti. Monipuolisia lyöntisarjoja pareittain. Hyvää harjoittelua ylä- ja keskivartalolle, koordinaatiolle. Paria ei tarvitse olla valmiina! Elementit: nopeus, koordinaatio ja reagointi; keskivartalon hallinta, niska-hartiaseudun hyvinvointi.

Step

Tehokasta askellussarjaa step-laudalla, loppuun lihaskunto-osuus käsipainoilla ylävartalolle + 
vatsalihasharjoitteet. Elementit: aerobinen kestävyys, koordinaatio, askellus.

Pilates

Keskivartalon lihasten monipuolista vahvistamista. Parannetaan asentoa ylläpitäviä lihaksia ja 
selän hyvinvointia aktivoimalla myös syvät lihakset. Sopii myös useille selkäongelmista kärsiville. Elementit: kehonhallinta, syvien lihasten tunnistaminen ja aktivointi.

Voimajooga

Voimajooga vahvistaa  ja notkistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä ja torjuu stressiä. Voimajooga on urheilullisempaa kuin jooga yleensä, liikesarjat ovat helpotettua astangajoogaa. Harjoitellessa tulee hiki, joten laji sopii reippaan kuntoilun ystäville. Elementit: kehonhallinta, liikkuvuus, keskittyminen ja koordinaatio.

Hyvänmielen jumppa 30 - 45min

Lempeä lihaskunto tunti, jossa tehdään pääasiassa liikkeet oman kehon painolla. Tunnilla treenataan koko kehoa ja kehitetään kehonhallintaa, ryhtiä sekä liikkuvuutta. Lopuksi hieman pidempi venytys- rentoutus osuus. Elementit: voima, liikkuvuus, kehonhallinta, ryhti